Υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης η Μιράντα του "Sex and the City"

Η Σύνθια Νίξον, γνωστή από το ρόλο της ως Μιράντα στη σειρά “Sex and the City”, ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το NY1, η ηθοποιός άρχισε να επιλέγει συνεργάτες, κάποιοι από τους οποίους εργάστηκαν για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάσιο.

«Με δεδομένο ότι ο Ντε Μπλάσιο και ο νυν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο είναι αρκετά “αποξενωμένοι” αν και οι δύο είναι Δημοκράτες, πολλοί κάτοικοι που ανησυχούν, ενθαρρύνουν τη Σίνθια να είναι υποψήφια. Αν και όποτε λάβει απόφαση, σίγουρα εγκαίρως, θα αποκαλύψει τα σχέδιά της» δήλωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Ρεμπέκα Κάπελαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σύνθια Νίξον έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την πολιτική, καθώς έχει εκφράσει τη διαφωνία της ως προς τον τρόπο που ο Κουόμο αντιμετωπίζει τα θέματα δημόσιας εκπαίδευσης. Ακόμα, υποστηρίζει την αύξηση της χρηματοδότησης για τα δημόσια σχολεία και εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Η βραβευμένη με Tony ηθοποιός είναι εκπρόσωπος της Συμμαχίας για την Ποιοτική Εκπαίδευση, οργάνωση με έδρα τη Νέα Υόρκη για τις «υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκές ευκαιρίες», ενώ έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην πολιτική που ακολουθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και έχει ταχθεί υπέρ του πρώην Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.